,,Kľúčové bude dostať sa do play-off módu“, je presvedčený HUBY. ,,Vieme, čo chceme, čo pre to urobiť a ideme si za tým“, kontruje mu PAŽKY.

 

OSTRAVA vs. PRAHA, Vítkovice vs. Sparta, Hubálek & Čonka-Skyba vs. Pažák & Ujhelyi. Všetky tieto súboje budú súčasťou semifinálovej série medzi 1. SC TEMPISH Vítkovice a ACEMA Sparta Praha, ktorá odštartuje už v Sobotu, 1.5. o 16:00. Oba tímy mali rozdielne cesty do semifinále. Aj o tom je nasledujúci dvoj-rozhovor, ktorý sme pre vás pripravili s našimi dvomi klientmi. Za Vítkovice sme v krátkosti vyspovedali JAKUBA HUBÁLKA a zo sparťanskej strany dostal od nás takmer totožné otázky MICHAL PAŽÁK. Z oboch srší pred sériou sebavedomie a každý sa s odpoveďami popasoval po svojom, veď posúďte sami 🙂

 

          Kvôli autentickosti uvádzame Hubyho odpovede v pôvodnom znení, teda bez prekladu do slovenčiny.

   

 1. časť, Jakub Hubálek:

Do štvrťfinále ste si zrejme celkom logicky vybrali FBC Ostrava. Sériu ste zvládli v najkratšom možnom čase. Splnila séria vaše očakávania? Prekvapil vás v nej súper niečím?

  • Série splnila naše očekávání, jelikož skončila 4:0…Soupeř překvapil svou odevzdaností.

 

Vítkovice majú vždy tie najvyššie ambície a predpokladám, že ani súčasná sezóna nebude výnimkou, je to tak?

  • Je to tak. Nic víc k tomu bohužel nemám…

 

V semifinále na tvoj tím čaká pražská Sparta. Aký očakávaš priebeh série a čo bude pre úspech tvojho tímu kľúčové?

  • Klíčové bude dostat se do play off módu, jelikož to jsme zatím nebyli. Průběh serie, když půjdem zápas od zápasu po svém, tak 4:0.

 

Rovnako ako pred štvrťfinále, tak aj pred semifinále je nezvyčajne dlhá prestávka. Ako ju využívate a ako sa pripravujete na súpera?

  • Klasika – trénujem + video…Žádná věda.

 

Keby si mal možnosť vybrať si 1 hráča súpera, ktorý by na semifinálovú sériu prišiel hájiť farby tvojho klubu, kto by to bol a prečo?

  • Pažky, fajný synek!

 

Kto bude súperom tvojho tímu v Superfinále a ako séria medzi Mladou Boleslavou a Chodovom dopadne?

  • Bude to Mladá Boleslav, sérii vyhraje 4:2.

 

Aký je tvoj odkaz pre fanúšikov pred začiatkom semifinálovej série?

  • Je těžké něco odkazovat, když můžou sedět jen doma a fandit u přenosů…Ale i tak budeme rádi, když si nás zapnou a budou nám držet palce aspoň u obrazovek ?✌️

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2. časť, Michal Pažák:

Do štvrťfinále si vás nikto z prvých 3 tímov  nevybral, išli ste do série na 4. tím tabuľky – Tatran Střešovice, ktorý ste pretlačili 4:2 na zápasy. Aký bol Tatran súper? Čo nakoniec sériu preklopilo na vašu stranu?

  • Zdravím čitateľov! Tatran bol silný súper s výbornou a veľmi silnou prvou formáciou, no myslím si, že ich veľmi oslabilo a zobralo istú časť sebavedomia fakt, že im chýbal Němeček. Je to špičkový obránca, ktorý dokáže vytvárať rozdielové situácie na ihrisku. Myslím, že sériu preklopila hlavne skúsenosť, ktorá bola na našej strane, ďalej fakt, že máme vyrovnané tri formácie a vždy minimálne jedna dokáže robiť rozdielové veci, dávať góly a tým podvihnúť sebavedomie celého tímu. V neposlednom rade to rozhodla určite naša parta, tlupa.

 

Sparta sa za posledné roky etablovala v širšej extraligovej špičke a vie minimálne potrápiť každého súpera. Kam siahajú jej ambície v tejto sezóne?

  • Už to nie je štvrťfinále ani semifinále, už sú to tie najvyššie ambície. Po rokoch máme skúsenosti, aj mindset víťaza. Vieme, čo chceme, čo pre to urobiť a ideme si za tým.

 

V semifinále na tvoj tím čakajú favorizované Vítkovice. Aký očakávaš priebeh série a čo bude pre úspech tvojho tímu kľúčové?

  • Očakávam veľký boj, veľa podpásových úderov a rýchly florbal na oboch stranách. Očakávam a prijímam iba víťazstvo Sparty v kvalitnej sérii po boku s mojimi bratmi. Nič viac, nič menej.

 

Rovnako ako pred štvrťfinále, tak aj pred semifinále je nezvyčajne dlhá prestávka. Ako ju využívate a ako sa pripravujete na súpera?

  • Je to nová situácia a my sme sa s ňou vysporiadali špičkovo. Ešte viac sme sa zomkli a využili všetky procesné možnosti, ako byť lepší – tréningy, fitko, rege a spoločné posedenie.

 

Keby si mal možnosť vybrať si 1 hráča súpera, ktorý by na semifinálovú sériu prišiel hájiť farby tvojho klubu, kto by to bol a prečo?

  • Žiadneho. Mám 20 hladných a odhodlaných spoluhráčov a každý je v niečom výnimočný. Nepotrebujeme 21. hráča, nevošiel by sa do zostavy.

 

Kto bude súperom tvojho tímu v Superfinále a ako séria medzi Mladou Boleslavou a Chodovom dopadne?

  • Nech vyhrá lepší. No úprimne dúfam, že to bude Chodov, pretože by bolo krásne im vrátiť tie dve prehry zo základnej časti práve v Superfinále.

 

Aký je tvoj odkaz pre fanúšikov pred začiatkom semifinálovej série?

  • Čaute všetci! Sparta ide písať históriu, tak buďte pri tom v čo najväčšom možnom počte, užívajte momenty a držte palce.

 

 

CHALANOM ĎAKUJEME ZA ROZHOVOR A OBOM PRAJEME V SÉRII VEĽA ŠŤASTIA !